avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotul meu a primit o donație a 2 locuri de veci ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotul meu a primit o donație a 2 locuri de veci aceste i-au ...

Sotul meu a primit o donație a 2 locuri de veci aceste i-au fost donate deoarece era căsătorit cu mine si pentru faptele mele de caritate .
La momentul respectiv nu am considerat necesar să fac actele pe numele meu ! In acest moment soțul a făcut cerere de divort după 25 ani de căsnicie ! El si-a găsit amanta si a părăsit casa si copilul aducandu-ne doar injurii si isi doreste sa ne ia si casa si toate drepturile.Persoanele care au donat sunt in viata si se îndoiesc de integritatea lui morală ! El ,fără acordul meu sustragandu-mi actele din locuinta , a construit cavou pe un loc de pentru părinții lui . Dondatorii vor să revoce donația ! Deoarece ei nadajduiau că acolo în acele donații există rudele lor moarte si eu trebuia sa-i pomenesc si sa-le îngrijesc mormintele . Va rog sa-mi spuneti se poate revoca donația ?
Se poate va rog un raspuns ?
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
iosubadelina, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 16 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sotul meu a primit o donație a 2 locuri de veci aceste i-au fost donate deoarece era căsătorit cu mine si pentru faptele mele de caritate .

E ilogic ce s-a intamplat, daca voiau sa va doneze dvs, de ce nu v-au donat dvs ?
De revocare, nu se pune problema, pt ca moralitatea unui om, nu e motiv de revocare.. doar daca ii injura, nu le acord ajutor desi sunt in nevoie, atenteaza la viata lor, etc.
Puteti incerca sa cereti sa se contastate simulat contractul de donatie prin interpunere de persoane, insa va trebuie sa dovediti ca aveati un motiv serios pt care contractul nu s-a incheiat cu sotul si nu cu dvs.

La momentul respectiv nu am considerat necesar să fac actele pe numele meu !

asta nu poate fi considerat un motiv
mergeti si sfatuiti-va cu un avocat.

mie nu mi se pare ca ar trebui sa va bateti pt acele locuri de veci, puteti sa i le lasati lui, le merita .
nimeni nu ramane neingropat, asa ca nu va faceti griji pt asta.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci... CostelC. CostelC. Loc de veci... Buna ziua. Sper sa gasesc un raspuns in cazul meu si va multumesc anticipat. In anul 2023 socrii mei E. 77 si N. 80 ani au decis ca vor ... (vezi toată discuția)
Partaj de folosinta locuri de veci dong_yi dong_yi Buna ziua, Am un act de concesiune comun cu fostul sot pentru 2 locuri de veci. Cum pot imparti acest act de concesiune fara partaj, costuri enorme si fara ... (vezi toată discuția)
Donatie apartament Maria-Criss Maria-Criss Va prezint urmatoarea situatie si va rog sa imi raspundeti la intrebare: -detin un apartament impreuna cu sotul meu pe care dorim sa il donam fratelui meu. ... (vezi toată discuția)