Buna ziua am si eu o Intrebare referitor la instanta de cite ori are voie sa faca adrese catre o institue din afara Paris pt a primi un raspuns reamintesc ca a facut vreo 5 adrese fara a primi raspuns si sint la apel iar la prima judecata mi a dat cistig de cauza este vb de passivul succesoral care a f suportat de mine de cind a inceput apelul s au facut numai adrese si nimic altceva nu este normal pt ça a trecut mai bine de un an zile de cind se fac acesta adrese nu pot Asteapta ani de zile sa primeasca un raspuns si acela nu se stie daca il primeste pt ça nu are nici o legatura iar partea adversa nu a contribuit cu nimic adica nu are nimic depus in acest sens la dosar nu a facut dovada contributiei iar acum ton pasul pe loc cu acest adrese as vrea sa stiu ce pot face pt ça nu pot ani de zile si sa stiu cum pot réaction à multumesc
Dna.cine credeti ca poate sa ghicească ce doriti dvs.Va judecati în România și instanta formulează adrese către o instituție din străinătate?Va judecati în Franța conform legilor franceze?Ce obiect are dosarul,ce se dorește a fi dovedit prin adresa respectiva etc.