avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, vin cu o problema despre executare silita! ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, vin cu o problema despre executare silita! In 2009 ...

Buna seara, vin cu o problema despre executare silita! In 2009 am facut un credit de nevoi personale la CEC, iar in 2011 mi.am pierdut locul de munca si nu am mai platit. In 2015 mi.a venit o executare silita, si desi abia incepusem sa lucrez in mapn, nu m.a afectat cu popriri sau altele! Iar acum 4 zile, am primit alt ordin cu alta executare silita, e legal? Pot face contestatie sa nu mai platesc nimic?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:03, 15 Noiembrie 2020
Trebuie sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de la primul act de executare.in rest, numai un avocat, analizând cauza va putea aprecia ce șanse aveti si ce aveti de facut
Pai primul act a fost in 2015, de la un birou, si asta de acum e de la alt birou judecatoresc. E posibil asa ceva?

Antoanela Geaman a scris:

Trebuie sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de la primul act de executare.in rest, numai un avocat, analizând cauza va putea aprecia ce șanse aveti si ce aveti de facut

Nu vi se poate raspunde pana nu se vad actele.dar contestatie tot în 15 zile trebuie sa faceti.si suspendarea executarii
Dacă vă referiți la legalitate că acum vă somează un al doilea executor, potrivit procedurii civile, răspunsul este DA, este legal ca creditorul să încerce executarea silită și cu zece executori judecătorești, dacă consideră că este rentabil, iar dreptul de a cere executarea silită nu a fost anulat de o instanță de judecată.
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)
Credit bancar Alexandra_Neagu Alexandra_Neagu Buna ziua! Am si eu o intrebare .... am un credit de nevoi personale pe care din pacate, o perioada de timp neavand un loc de munca nu am mai putut sa il ... (vezi toată discuția)
Hotararea de presciere a datoriilor poate fi atacata, contestata de creditor dum13 dum13 Am primit o scrisoare de la un birou judecatoaresc in care sunt anuntat ca inceteaza executarea silita din lipsa bunurilor si veniturilor. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)