Am primit o scrisoare de la un birou judecatoaresc in care sunt anuntat ca inceteaza executarea silita din lipsa bunurilor si veniturilor. As dori sa stiu daca aceasta hotarare poate fi contestata de creditor sau este definitiva si daca este definitiva de cand se aplica. La ce ma pot astepta in cazul in care ma angajez, achizitionez bunuri...?
S-a inceput asupra mea si firmei la care sunt admin. un SRL-D executarea silita in anul 2015, creditor fiind CEC-ul. N-am bunuri personale urmaribile. In luna aprilie 2018 am primit in posta o scrisoare de la un executor judecatoresc unde sunt instiintat ca inceteaza executarea silita din cauza ca n-au avut ce sa-mi ia.
Citat " Remite creditoarei titlul executoriu. Prezenta incheiere se comunica creditoarei si debitorilor. Executorie. Cu drept de contestatie la executare in termen de 15 zile de la comunicare. " Semnat stampilat executor judecatoresc
Prescrierea datoriilor
dum13
\"Inceteaza executarea silita din lipsa bunurilor urmaribile\" (semnat/stampilat executor judecatoresc) asa scrie pe un document primit de la un executor ... (vezi toată discuția)