avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Hotararea de presciere a datoriilor poate fi atacata, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Hotararea de presciere a datoriilor poate fi atacata, contestata de creditor

Am primit o scrisoare de la un birou judecatoaresc in care sunt anuntat ca inceteaza executarea silita din lipsa bunurilor si veniturilor. As dori sa stiu daca aceasta hotarare poate fi contestata de creditor sau este definitiva si daca este definitiva de cand se aplica. La ce ma pot astepta in cazul in care ma angajez, achizitionez bunuri...?
Cel mai recent răspuns: dum13 , utilizator 15:25, 23 Mai 2018
Buna ziua,
Da poate sa fie atacata in instanta.
Fiti mai explicita cu desfasurarea intregii povesti.
Renunțarea la executare silită nu are nici o legătură cu prescrierea.
S-a inceput asupra mea si firmei la care sunt admin. un SRL-D executarea silita in anul 2015, creditor fiind CEC-ul. N-am bunuri personale urmaribile. In luna aprilie 2018 am primit in posta o scrisoare de la un executor judecatoresc unde sunt instiintat ca inceteaza executarea silita din cauza ca n-au avut ce sa-mi ia.
Citat " Remite creditoarei titlul executoriu. Prezenta incheiere se comunica creditoarei si debitorilor. Executorie. Cu drept de contestatie la executare in termen de 15 zile de la comunicare. " Semnat stampilat executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea datoriilor dum13 dum13 \"Inceteaza executarea silita din lipsa bunurilor urmaribile\" (semnat/stampilat executor judecatoresc) asa scrie pe un document primit de la un executor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, revin cu o întrebare la o executare silită a unui ... andreiusk andreiusk Bună ziua, revin cu o întrebare la o executare silită a unui credit de nevoi personale din 2007, nu am plătit ratele și hn executor judecătoresc a ... (vezi toată discuția)
Inceteaza executarea silita? dum13 dum13 CAPITOLUL IV Efectuarea executării silite SECŢIUNEA a 7-a Încetarea executării silite Art. 702 Cazuri de încetare a executării (1) Executarea ... (vezi toată discuția)