avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescrierea datoriilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescrierea datoriilor

"Inceteaza executarea silita din lipsa bunurilor urmaribile" (semnat/stampilat executor judecatoresc) asa scrie pe un document primit de la un executor judecatoresc. Executorie cu drept de a contesta executarea in termen de 15 zile.
Ce inseamna asta? E vorba de prescrierea datoriilor? Cum pot verifica situatia mea? Multumesc!
Am un credit luat pe care n=am mai reusit sa=l platesc si mi s-a deschis dosar de executare silita in 2015.
Cel mai recent răspuns: dum13 , utilizator 19:02, 30 Mai 2018
Executorul a constatat ca nu aveti bunuri care sa fie urmarite in vederea executarii silite ,ca nu realizati venituri etc.
Ce urmeaza?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Executorul a constatat ca nu aveti bunuri care sa fie urmarite in vederea executarii silite ,ca nu realizati venituri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea de presciere a datoriilor poate fi atacata, contestata de creditor dum13 dum13 Am primit o scrisoare de la un birou judecatoaresc in care sunt anuntat ca inceteaza executarea silita din lipsa bunurilor si veniturilor. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Sanctiunea prescriptiei in timpul executarii silite tudorsad tudorsad Buna ziua, O intrebare poate interesanta, poate. In 2016 am pleacat din Romania. Am in tara doar un cont bancar deschis, fara nici o activitate din 2016. Nu ... (vezi toată discuția)
Încheiere incuviintare executare silita, nesemnata de presedinte/judecĂtor, ... JARR JARR ÎNCHEIERE INCUVIINTARE EXECUTARE SILITA, NESEMNATA DE PRESEDINTE/JUDECĂTOR, FĂRĂ NICI O STAMPILA A INSTANTEI ȘI SEMNATA DOAR DE GREFIER. Executorul ... (vezi toată discuția)