avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Acuzatia este foarte importanta.Complexitatea cazului, etc.
Il poate apara daca anlizeaza probele de la dosar.Nu cred ca nu a vorbit deloc cu inculpatul.Faptul ca a trimis o asistenta nu este interzis.
Trebuia sa vorbiti cu el sa se prezinte personal.Trebuia ca inculpatul sa nu accepte substituirea daca il considerati un avocat deosebit.Conteaza si cine vine in instanta, dar sub aspectul apararii si nu sub aspectul nerespectarii contractului de asistenta.
La prezentarea materialului de urmarire penala nu a fost prezent avocatul?
La fiecare audiere presupun ca a fost prezent.
Studierea dosarului este si ea importanta.Depinde si cat de gros este dosarul.
Stimate domn,
chiar daca nu va vine sa credeti ce v-am spus, este purul adevar, de aceea imi vreau banii inapoi pt ca am achitat un onorariu acestui avocat sa-l asiste pe arestat pe parcursul anchetei, lucru care NU s-a intamplat, practic avocatul s-a prezentat la sectia de politie cand a fost adus si arestatul si le-a fost prezentat dosarul/rechizitoriul, si a mai fost prezent la judecarea prelungirii mandatului de arestare preventiva, dupa care nu a mai dat nici un semn. Fratele meu a facut recurs, i-am angajat un alt avocat care i-a si obtinut revocarea mandatului de arestare, in prezent este LIBER - deci se poate, daca iti dai silinta sa iti faci bine meseria.
De aceea revin cu intrebarea cum pot sa-mi recuperez banii (sau o parte din bani) de la acest avocat? doar atat dorim, nu vrem sa facem reclamatii...