avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Se pare ca dvs. nu vreti sa intelegeti situatia expusa, sau poate nu m-am facut inteles... Acest avocat a fost angajat pentru partea de cercetare, inclusiv pentru judecarea mandatului de arestare, indiferent de cate ori ar fi fost prelungit acesta, inclusiv pentru recursurile aferente..Dar dl. avocat nici nu a stat de vorba cu inculpatul referitor la dosar, nu i-a acordat acestuia nici un sfat juridic, mai mult decat atat asistenta dansului, mi-a spus sa stam linistiti ca va invata de la ceilalti din arest ce trebuie sa faca la prezentarea dosarului. Noi nu suntem suparati decat de faptul ca dl.avocat nu si-a dat interesul in rezolvarea acestui caz nicidecum ca nu a obtinut liberarea arestatului...
Si daca sesizeaza baroul ce se poate intampla?
Il poate condamna pe avocat ca nu ,,l-a scos" pe client?
Daca fiecare inculpat si-ar angaja avocat si ar iesi din arest ar fi o debandada totala.Faptul ca inculpatul a fost pus liber in recurs nu inseamna nimic.
Daca avocatul angajat primul ar fi sustinut cauza poate ca ar fi fost aceeasi solutie a instantei : LIBER.
Ca nu a fost angajat si pentru recurs primul avocat nu inseamna ca este culpa lui.
Nu se stie daca nu cumva tocmai datorita primului avocat s-a facut trimiterea mai repede in judecata a inculpatului.Dupa finalizarea urmaririi penale sansele se pot schimba...la fel si temeiurile...
Deci, pot fi lucruri care nu le stim.
Insa, cu siguranta ca o discutie el fi utila.Doar asa ar avea sanse reale.
Indiferent de situatie,problema dvs.va fi sa dovediti cu probe in ce a constat prestatia avocatului si ca nu si-a facut datoria.Convingerea mea ca aveti probabil dreptate, este una,insa partea cu probarea celor relatate este foarte dificila.
~ final discuție ~