avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Lipsa cu desavarsire va dadea dreptul la restituirea onorariului.
Adica lipsa acordarii de asistenta juridica.
In cazul dvs este mai mult o nemultumire legata de faptul ca nu v-a convenit felul in care a procedat si lipsa de rezultat ( mai ales).
Daca ar fi fost pus liber in aceste conditii expuse de dvs. nu mai conta pt dvs pentru ca a obtinut rezultatul.
Discutase cu inculpatul si stia situatia.Ca l-a intrebat doar cum se simte nu aveti de unde sa stiti.Studiase si dosarul.
Eu cred ca cel mai important lucru este ce ati discutat cu el inainte de angajare.Presupun ca ati angajat un avocat mai bun decat el si la bani mai multi.
Nici primul nu cred ca era slab pregatit, doar ca era mai ,,bun" al doilea.
Va repet, cu inculpatul a discutat doar 5 minute si doar pe subiectul pe care vi l-am spus, stiu sigur de la cel care era cel mai interesat sa discute cu avocatul, respectiv inculpatul.
Eu nu-mi pot permit sa afirm ca primul avocat era slab pregatit, din contra stiu ca este un avocat foarte bun, de aceea nu am comentat asupra sumei cerute drept onorariu doar pentru ancheta.
In schimb pot afirma cu tarie ca nu si-a indeplinit atributiile pe care si le-a asumat prin contract. Si va mai pot spune ca celalalt avocat angajat nu este atat de celebru pe masura primului, si are si un onorariu mult mai mic, in schimb este interesat de caz si depune eforturi pentru a lamuri situatia, si pentru a obtine rezultate cat mai bune.