avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am cumparat un apartament si o garsoniera ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am cumparat un apartament si o garsoniera la acelasi ...

Buna ziua.
Am cumparat un apartament si o garsoniera la acelasi etaj intr un bloc nou. Intrarea in ele se face dintr un hol mic de 2 m2. care face legatura cu holul mare al etajului unde sunt inca 8 apartamente.
Se poate muta usa de la garsoniere mai in fata cu 2m pt a uni apartamentul cu garsoniera? De la dezvoltator am aprobarea dar receptia blocului a fost facuta. Pe etaj sunt deja 5 apartamente vandute.

Alte discuții în legătură

Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)