avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna dimineata!!!am o intrebare....sunt in somaj dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna dimineata!!!am o intrebare....sunt in somaj dupa data de ...

Buna dimineata!!!am o intrebare....sunt in somaj dupa data de 15.10.2020...sunt insarcinata in 5 luni...cum trebuie sa procedez la 7 luni pt prenatal si postnatal?unde trebuie sa duc concediul medical?si ce acte mai sunt necesare...va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 17 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul de maternitate il depuneti la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal sisean sisean Buna ziua. As avea si eu nevoie de mai multe informatii si anume: am lucrat intr-o intreprindere de 4 ani, dupa care in luna august a acestui an a dat faliment ... (vezi toată discuția)
Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)