avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! La prima citire (4 saptamani) dupa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! La prima citire (4 saptamani) dupa schimbarea contorului ...

Buna ziua!
La prima citire (4 saptamani) dupa schimbarea contorului casei de catre Apa Nova (Bucuresti), s-a constatat un consum foarte mare.
O echpa de la ei a venit sa se faca ca verifica si au zis ca sunt pierderi la instalatia interioara.
Ulterior am oprit robinetul general al casei si pierderea tot se inregistreaza (ar fi undeva intre caminul de bransament si casa).
Nu vor sa remedieze mentionand ca problema este dupa contor.
Ar fi recomandata o constatare speciala a situatiei prezentate?
Lucrarea facuta de ApaNova nu ar trebui sa aiba o minima perioada de buna functionare?
Numai bine!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:41, 17 Octombrie 2020
Care lucrare făcută de ApaNova? Țeava de la branșament până la intrarea în casa e a dvs. Dacă la branșament nu sunt pierderi de apă și apometrul înregistrează consum, cu robinetul de izolare închis, atunci sunt pierderi pe linia dvs. de aducțiune. Chemați persoană fizică sau juridica specializată, să remedieze defecțiunea.

Ma gandeam ca ai au manevrat ambele conducte. Daca rasucind conducta spre casa o rupeau si ramaneau cu o bucata in mana tot eu trebuia sa remediez problema? Macar nu se mai inregistra pierdere o luna.
Sa rupă conducta prin răsucire e SF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere de apa orsaia2006 orsaia2006 am urmatoarea intrebare ...daca un propietar din cadrul unei as de prop refuza sa plateasca suma de 3 ron ,suma ce reprezinta pierderea de apa pe parte comuna ... (vezi toată discuția)
Plătim pierderi mari de apă, între 300 și 500 mc lunar, deși țeava nu este defectă. cum putem rezolva situația? marinicafarafrica marinicafarafrica Buna seara Bloc nou , asociatie de proprietari cu acte , ne confruntam de un an jumate cu pierderi totale de peste 3000 mc. Da am scris bine. Apacanal Ilfov ... (vezi toată discuția)
Conducta de apa sparta si consumul facturat de distribuitorul local asociatiei alcibiade alcibiade Buna ziua, Locuiesc in cadrul unei asociatii unde s-a spart conducta de apa la subsolul blocului , din cauze necunoscute . Este corect ca distribuitorul sa ... (vezi toată discuția)