avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sesizare falsă către Protecția Copilului. Am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sesizare falsă către Protecția Copilului. Am fost chemat la primarie pentru a-mi fi adus la cunoștință ...

Am fost chemat la primărie pentru a-mi fi adus la cunoștință ca soția a fost reclamată telefonic la protecția copilului că nu are grija de copii, că nu îi îngrijește și alte aberații care nu sânt adevărate. Din cadrul primăriei sa deplasat reprezentantul protecției sociale la școala copiilor pentru verificări, chiar dacă știa toată primăria că este o înscenare si o minciună tot ce era scris în acea reclamație, asa este procedura. Sa verificat și a fost dat răspuns către Protecția Copilului că nu se adeverește nimic din acea reclamație. As vrea să știu cum pot acționa în instanță acea persoana care a făcut reclamația pentru acuzațiile scrise acolo? Menționez că reprezentantul primăriei nu știa numele persoanei care a sunat la telefonul Protecției Copilului și am fost îndrumat să merg la sediul județean unde s a primit aceasta sesizare !
Cel mai recent răspuns: marijuan , utilizator 19:17, 4 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati o cerere scrisa acolo pentru a primi răspuns scris.
Mulțumesc
In general, exista vreo raspundere a autorului unei reclamatii daca se dovedeste reaua vointa in reclamarea unor fapt despre care stia ca nu sunt adevarate? Sau, daca nu a fost formulata in public, fiecare poate spune - scrie ce vrea?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

reclamație telefonică falsă la protecția copilului ! am fost chemat la primarie pentru a-mi fi adus la cunoștință ... BalescuDaniel BalescuDaniel Am fost chemat la primărie pentru a-mi fi adus la cunoștință ca soția a fost reclamată telefonic la protecția copilului că nu are grija de copii, că ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mesmeea mesmeea Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la protectia copilului ContSters437074 ContSters437074 Buna seara! Sunt reclamată cum ca las copilul noaptea singur în casa (eu lucrând numai sch 3) că este neîngrijit,lipseste de la scoala etc.Nimic nu este ... (vezi toată discuția)