avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua daca am achiziționat un apartament prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua daca am achiziționat un apartament prin programul ...

Buna ziua daca am achiziționat un apartament prin programul prima casa anul acesta , pot sa ii acord unei persoane dreptul de uzu fruct viager? Sau trebuie sa astept 5 ani ? Creditul este al meu dar noi plătim jumătate jumate si locuim ca si cuplu de cativa ani în același casă fără a fi căsătoriți. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:19, 17 Octombrie 2020
Nu se poate ca nu va permite banca si nici nu e indicat. V-ati pus problema ce faceti daca va despartiti ? dvs ramaneti cu creditul si cealalta persoana in casa? Stiti ce presu[une uzufructul viager?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac la contract v-c uzufruct viager nellyy nellyy Buna seara. Am o intrebare,desi pana in prezent eram sigura situatia mea,insa de ceva timp sora ma ameninta ca ma da in judecata,deoarece pretinde parte din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , tatăl meu vrea sa ii faca clauza de uzu fruct iubitei ... matei catalina matei catalina Buna ziua , tatăl meu vrea sa ii faca clauza de uzu fruct iubitei lui asupra imobilulul ( o casa). Nu sunt căsătoriți legal. Intrebarea este: daca tata ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager elmona elmona Buna ziua, Sunt intr-o foarte dificila situatie, care succint se prezinta asa: Sunt nudul proprietar al unui imobil unde si locuiesc de fapt (am carte de ... (vezi toată discuția)