avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lege taiere arbori proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lege taiere arbori proprietate privata

Buna ziua,

Puteti sa ma indrumati catre legea aplicabila taierilor de copaci/arbori de pe un teren de proprietate privata? Nu se incadreaza in fond forestier suprafata, este un teren normal din intravilan intr-un sat. Din cate am vazut, Legea nr. 348/2003 este aplicabila doar pomilor si arbustilor fructiferi (nu altor specii - ex. salcam).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bunicumay , utilizator 15:13, 10 Aprilie 2024
Bina ziua!Care este temeiul legal pentru a curata terenul intravilan, proprietate privată, de arbori și arbusti( plopi) crescuți nativ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)
Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)