avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, as vrea sa stiu cand ma pot pensiona chiar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, as vrea sa stiu cand ma pot pensiona chiar si anticipat ...

Buna ziua, as vrea sa stiu cand ma pot pensiona chiar si anticipat daca am 27 de ani vechime in invatamant si 55 de ani impliniti.Se mai adauga la vechime 5 ani de facultate la zi?Daca mai imi trebuiesc ani de vechime pot sa-i cumpar?Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensionare Iuliaag Iuliaag As dori sa imi spuneti cand ma pot pensiona anticipat, stiind ca din iunie 2014 s-a revenit la prevederea ca profesorii sa se poata pensiona anticipat cu 3 ... (vezi toată discuția)
Vârsta minima de pensionare NanaDan NanaDan Buna ziua, sunt născuta in Iunie 1974 și am 27 de ani de munca. As vrea sa știu dacă cei 4 ani de facultate mi se adauga la cei 27 ca vechime in munca. Am ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata din invatamant ContSters124954 ContSters124954 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu conditiile in care mama mea, invatatoare, se poate pensiona anticipat. Ea ar vrea sa se pensioneze incepand cu ... (vezi toată discuția)