avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... A introdus 1000 de lei in loc de 100 in pos
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

A introdus 1000 de lei in loc de 100 in pos

Am achitat la o benzinarie combustibil in valoare de 100 de lei si am achitat cu cardul. Cel de la casa de marcat a introdus 1000 de lei in loc de 100 in pos si nu am sesizat pana am primit o înștiințare de la banca. Daca nu mai gasesc bonul fiscal mai am vreo posibilitate de a imi recupera banii?
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:15, 20 Octombrie 2020
Încercați să folosiți ca dovadă de plată extrasul de cont de la bancă.
De pe casa de marcat se poate scoate o copie la un bon, dar numai in luna respectiva. Vorbiti cu cei de la benzinarie si rugati-i sa cheme tehnicianul de service. Se poate si prin telefon, adica ei sa sune tehnicianul si el sa le spuna cum se scoate.
Dar, atentie, numai in luna respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Pot deduce benzina doar dupa extras de cont? big_bughy big_bughy Buna ziua, Nu stiam ca pot deduce 50% din bonurile de benzina si le aruncam pe toate aproape. Dar, m-am uitat acum pe extrasul de cont, si toate ... (vezi toată discuția)
Rugaminte gabrielabaran gabrielabaran rog si eu pe cineva avizat sa ma lumineze intr-o problema,din fericire nu sunt contabil:P,sunt inginer:D,dar m-au pus sa le fac contabilitatea primara,acum ... (vezi toată discuția)