avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... COPIE ELECTRONICA A INREGISTRARII SEDINTEI DE JUDECATA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

COPIE ELECTRONICA A INREGISTRARII SEDINTEI DE JUDECATA


Deoarece din motive medicale nu am putut participa la PROCES as dori sa pot obtine o copie electronică a înregistrării ședinței de judecată. Catre cine trebuie adresata cererea si cam ce ar trebui sa contina ? MULTUMESC !
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2020
R.I., utilizator
Formulati cerere catre completul de judecata si atasati si un suport electronic pe care sa va fie copiata inregistrarea sedintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea copiilor audio ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna seara, Conform carui act normativ este posibila eliberarea sedintei in forma audio? (vezi toată discuția)
Legislatie pentru cererea de eliberarea inregistrarii audio-video de sedinta eusaisapte eusaisapte Am nevoie sa obtin la cerere copie electronica dupa inregistrarea audio video a sedintei de judecata. 1. Am identificat o postare gresita indicand art. 164 ... (vezi toată discuția)
Declaratie alternativa martori, transcrisa dupa inregistrarea audio a sedintei aidu aidu Din cauza ca judecatoarea a dictat numai bazaconii, care n-au nicio legatura cu ce a declarat martorul, urmeaza sa fac eu transcrierea inregistrarii audio si ... (vezi toată discuția)