avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara . Sunt cetetan din afara UE o sa vin la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara . Sunt cetetan din afara UE o sa vin la romania prin ...

Buna seara . Sunt cetetan din afara UE o sa vin la romania prin invitație de iubita mea. As vreau sa știu după ce ne căsătorim este un risc să mă trimită poliția de imigrarie înapoi în Tunisia și să mă spuna face alta visa de reintegrare familia . As vreau un răspuns cut mai urgent posibil și va mulțumesc ;*
Cel mai recent răspuns: mydream , utilizator 10:10, 20 Octombrie 2020
Daca veniti cu invitatie si va casatoriti, nu trebuie sa va intoarceti in Tunisia. Puteti cere permis de sedere de lunga durata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)
Viza de romania Benzerga Benzerga Care este cea mai simplă si rapidă formă de viză pe care o poate obține un cetățean algerian casatorit cu o româncă? Ce acte îi trebuie pentru a o ... (vezi toată discuția)
Sotie de alta nationalitate leirbag leirbag Sunt casatorit cu o persoana din filipine si locuim in Londra. Vreau sa vin cu sotiea mea in Romania. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa apelez la o ... (vezi toată discuția)