avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am fost sa imi plătesc impozitele la stat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am fost sa imi plătesc impozitele la stat si m-am ...

Buna ziua am fost sa imi plătesc impozitele la stat si m-am trezit cu o amendă din 2016 ca am de plata eu nu am primit nici un proces verbal acasă sa pot face contestația iar in acea dată aveam buletinul expirat mai pt face ceva pentru a anula acea amenda acea amenda am primit o pe data de 27 12 2016 iar acel polițist a înregistrat acea amenda pe data de 09 01 2017 după ce eu am făcut buletinul respectiv pe data de 05 01 2017 nu aveam dreptul sa fac contestația în 14 zile acest drept mia fost luat astept un raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: Enache Nicolae , utilizator 10:02, 20 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Procesul verbal mi l-au dat cei de la financiar asa am aflat toate date cina a fost dată amenda si cînd sa înregistrat PV mai pot contesta acest PV
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in vigoare a suspendarii permisului de conducere adry04 adry04 Buna ziua am o nelamurire mare cum functioneaza legea.Acum un an in urma mia fost suspendarea permisului de conducente pentru 3 Luni pentru viteza am depus ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala sibiu ShaqNrOnE ShaqNrOnE Buna seara, am fost oprit aseara la ora 22:09 de politia locala sibiu, ca am intrat pe o strada accesul interzis, pentru a ajunge acasa, (din aceasta ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pt ca nu am avut unde sa opresc si am oprit vreo 250m mai in fata MauhCristian MauhCristian buna ziua aseara in jurul orei 00-27 o masina de poitie pe strada petricani sens pipera imi dadea flashuri deci nu erau cu semnalele luminoase in functiune am ... (vezi toată discuția)