avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am o intrebare...In anul 2017 baiatului meu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am o intrebare...In anul 2017 baiatului meu ,in urma ...

Buna ziua,
Am o intrebare...In anul 2017 baiatului meu ,in urma perchezitiei domiciliare i-au fost ridicate mai multe sume de bani..Sechestrul judiciar a fost pus pana la concurenta sumei de 10300 de lei !
Intrebarea mea este = daca suma a depasit valoarea sechestrului judiciar cu 2500 de lei,aceasta diferenta o mai pot obtine inapoi ?
Mentionez ca dispun de numarul recipiselor acestor sume depuse la CEC Bank !
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra !

Alte discuții în legătură

Pot cu un certificat de grefa sa ridic recipisele , ideea ca ... roznovatstefan roznovatstefan Pot cu un certificat de grefa sa ridic recipisele , ideea ca data trecuta motivarea a durat 4 luni siacum as vrea sa incerc sa fac certificat de grefa ... (vezi toată discuția)
Incuvintarea executarii silite Oana Gabriela Oana Gabriela am platit o sulta in baza H.J. , am atasat la dosarul de incuvintare iar instanta a respins incuvintarea executarii silite, ce trebuie sa fac cu originalele ... (vezi toată discuția)
Procedura de ridicare a sechestrului asigurator ? mna mna Buna ziua. Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati: in urma unei perchezitii domiciliare au fost ridicate o serie de bunuri si o suma de bani consemnata ... (vezi toată discuția)