Buna ziua. Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati: in urma unei perchezitii domiciliare au fost ridicate o serie de bunuri si o suma de bani consemnata pe numele meu la CEC cu titlu de sechestru asigurator. Decizia Curtii de Apel ramasa definitiva prevede ridicarea sechestrului asigurator. Intrebarea mea este: cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera bunurile si banii si cui ma adresez ? Mentionez ca cei de la CEC mi-au spus ca trebuie sa vin cu recipisa originala dar nu stiu de unde sa o iau. Va multumesc anticipat
Puteti fi mai explicit va rog ? Concret ? Unde legalizez decizia ramasa definitiva si cine pune mentiunea ? Merg la un notar public sau la arhiva Curtii de Apel ? Cei de la CEC imi vor da banii in baza deciziei legalizate chiar daca mi-au spus ca trebuie sa am recipisa originala ?
Depuneti la procuror o cerere insotita de copie de pe decizia instanteilegalizata cu mentiunea "definitiva",prin care solicitati sa se puna in executare dispozitiile instantei si sa vi se restituie bunurile indisponibilizate prin sechestru
Partaj
ysis81
In urma procesului de partaj trebuie sa ii platesc fostului sot o sulta si ii revin cateva obiecte mobile. Locuinta este sub sechestru asigurator.
Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Restituire bunuri
adelynna
As vrea sa stiu daca am fost achitata in urma unui proces penal,si s-a dispus restituirea sechestrului asigurator,si solutia este definitiva la ICCJ,cand si ... (vezi toată discuția)