avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura de ridicare a sechestrului asigurator ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura de ridicare a sechestrului asigurator ?

Buna ziua. Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati: in urma unei perchezitii domiciliare au fost ridicate o serie de bunuri si o suma de bani consemnata pe numele meu la CEC cu titlu de sechestru asigurator. Decizia Curtii de Apel ramasa definitiva prevede ridicarea sechestrului asigurator. Intrebarea mea este: cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera bunurile si banii si cui ma adresez ? Mentionez ca cei de la CEC mi-au spus ca trebuie sa vin cu recipisa originala dar nu stiu de unde sa o iau. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:03, 2 Aprilie 2011
Decizia legalizata cvu mentiunea "definitiva" o veti folosi pentru recuperarea bunurilor.
Puteti fi mai explicit va rog ? Concret ? Unde legalizez decizia ramasa definitiva si cine pune mentiunea ? Merg la un notar public sau la arhiva Curtii de Apel ? Cei de la CEC imi vor da banii in baza deciziei legalizate chiar daca mi-au spus ca trebuie sa am recipisa originala ?

Si in privinta bunurilor ridicate din locuinta ?

Multumesc frumos
Depuneti la procuror o cerere insotita de copie de pe decizia instanteilegalizata cu mentiunea "definitiva",prin care solicitati sa se puna in executare dispozitiile instantei si sa vi se restituie bunurile indisponibilizate prin sechestru
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune sechestru asigurator andao andao Pentru un sechestru asigurator am depus la CEC suma fixata de judecator.In urma unui recurs dosarul a ajuns la tribunal, iar cauza a fost finalizata. As dori ... (vezi toată discuția)
Partaj ysis81 ysis81 In urma procesului de partaj trebuie sa ii platesc fostului sot o sulta si ii revin cateva obiecte mobile. Locuinta este sub sechestru asigurator. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Restituire bunuri adelynna adelynna As vrea sa stiu daca am fost achitata in urma unui proces penal,si s-a dispus restituirea sechestrului asigurator,si solutia este definitiva la ICCJ,cand si ... (vezi toată discuția)