avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... restituire bunuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

restituire bunuri

As vrea sa stiu daca am fost achitata in urma unui proces penal,si s-a dispus restituirea sechestrului asigurator,si solutia este definitiva la ICCJ,cand si cum pot intra in posesia bunurilor??
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:43, 26 Decembrie 2011
Dupa ramanarea irevocabila a hotararii instantei,solicitati investirea cu formula executorie si comunicati titlul autoritatii detentoare a bunurilor asupra carora a fost instituit sechestru asigurator,care urmeaza sa va fie restituite
Conform art.275 c.pr.pen . cu referire la art.168-169 c.pr.pen. , aveti posibilitatea formularii unei contestatii la parchetul din care face parte procurorul care a luat masura.
La contestatie , atasati copie legalizata , cu mentiunea definitiva de pe sentinta prin care s-a dispus restituirea bunurilor indisponibilizate prin sechestrul aplicat fata de bunurile la care va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac sa mi recuperez banii pe 21 august 2009 s a facut o perchezitie la mine acasa deoarece fiul meu minor era acuzat de furt si talharie,la aceea perchezitie mi au fost cofiscate mai ... (vezi toată discuția)
Cerere de constituire ca parte civila intr-un proces penal sammy44 sammy44 Buna ziua .Va citez dintr-o ordonanta ( din 06.08.2007) data de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti : ,, Prin procesele - verbale ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri ridicate in urma unei perchezitii danield11 danield11 Mentionez ca in urma cu cca doua luni m-am confruntat cu o perchezitie domiciliara si una auto fiind invinuit ca fac parte dintr-o retea de traficanti de ... (vezi toată discuția)