avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nelamurire dosar executare incheiat din 2016, datorii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Nelamurire dosar executare incheiat din 2016, datorii ANAF

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti ce insemna acest raspuns din partea executorului:
"in prezentul dosar executional executarea silita a incetat ca
urmare a imposibilitatii de valorificare a bunului sechestrat.Deasemeni
prin adresa din 31.10 2016 ati fost invitat la sediul biroului pentru
ridicarea actelor aferente autoturismului".

Am primit acte de la ANAF prin care mi se cer taxe, impozite si penalizari, desi eu masina am predat-o cu acte la dosar executorului in 2015. Nu am mai fost contactat de nimeni pentru absolut ninic din acel moment, habar nu am unde este autoturismul.
Cum descalcesc situatia asta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 5 Noiembrie 2020
dvs in calitate de proprietar al masinii, datorati impozit pe proprietate.
mai dwparte, e problema dvs ca nu v-ati dus dupa acte, ati fi aflat si unde e masina si mergeati cu ea in continuare.
Buna ziua,

Poate ca nu m-am exprimat clar: pe masina a fost pus sechestru si sigiliu apoi a fost predata debitorului ca asa era contractul, cu garantie respectiva masina. Contractul cu garantie a fost dus la indeplinire. Nu m-a instiintat nimeni, nici chiar debitorul, nici executorul ca sa vin. Am fost la executor si nu a putut face dovada ca m-a instiintat. sub vreo forma, doar ca el a anuntat, pe cine ...dumnealui stie, pt. ca toate documentele au fost lasate doar in posta....zice dumnealui. Eu nu am de unde sa stiu ce face executorul sau debitorul daca nu ma anunta nimeni.
dvs sunteti debitorul...debitor e ala care datoreaza bani, iar creditorul e ala care a dat bani, a dat credit.
repet, cat sunttei proprietar in acte, datorati impozit, nu conteaza ca mai aveti masina fizic sau nu. E de datoria dvs sa va interesati ce s-a intamplat cu masina si cum o radiati fiscal.
dvs dupa ce ati predat masina, trebuia sa va fi reglat conturile cu creditorul, ca masina sa intre in proprietate sa sua a viitorului cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita,de la banci nyros nyros am executare silita , de la doua banci. una pe bunuri mobile,iar alta pe mobile/imobile. procesele,conform unei anumite legi s a tinut fara a fi ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa in 2015, am aflat de ea in 2019 odata cu poprirea, ce pot face? negue_c negue_c Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, zilele trecute am aflat ca la un executor judecatoresc exista dosar de executare pe numele meu, deschis in 2015, pentru ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)