avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In situatia concedierii din motivul desfintarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In situatia concedierii din motivul desfintarii postului am dreptul ...

In situatia concedierii din motivul desfintarii postului am dreptul si la un salariu compensatoriu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:37, 21 Octombrie 2020
Doar daca exista aceasta prevedere in contratul dvs. de munca, contractul colectiv de munca sau in regulamentul intern.
Multumesc.O zi buna!
Discutați cu un av puteti contesta decizia daca credeti ca desființarea este fictivă,nu este efectiva se fac angajări ulterioare ,postul nu este scos din organigrama etc.
Sunt extrem de multe cazuri în care Decizia de concediere nu este întocmită conform legii, sau concedierea nu e efectiva si pentru o cauza serioasa...etc.toate acestea atrag nulitatea Deciziei , reintegrarea dvs. și plata retroactiva a salariilor și tuturor beneficiilor.

E păcat sa nu consultati un avocat sa analizeze daca nu exisya vre-un motiv de nulitate al deciziei si ...aveti dreptul la mai multe salarii nu doar unul
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am o intrebare,zilele de salariu sunt pe 05-lichidare,respectiv ... Georgianazzz Georgianazzz Buna ziua,am o intrebare,zilele de salariu sunt pe 05-lichidare,respectiv 20-avans ale lunii.pe data de 27 .10 inchei preavizul de 20 zile.doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu concediere art 65, alin 1 Gabrielle2 Gabrielle2 Buna seara, Astazi am primit decizia de incetare a contractului de munca pe perioada nedeterminata cu aer 65, alin 1 ca urmare a dificultatilor economice ( ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere defiintare post - salariu compensatoriu cozmyn18 cozmyn18 Buna ziua dl. avocat, Sunt din Brasov, si lucrez pentru o firma din Targu Mures. Poziția mea este de Manager Zonal, si lucrez home office, avand in ... (vezi toată discuția)