avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Suntem o comunitate de oameni intr-un haos ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Suntem o comunitate de oameni intr-un haos urbanistic ...

Buna ziua,

Suntem o comunitate de oameni intr-un haos urbanistic numit Ilfov. Locuintele noastre (case cu regim de inaltime maxim P+1E+pod) se afla intre doua drumuri publice ale Primarie (D1 si D2). Pe langa casele noastre mai sunt destule loturi de teren neconstruite. Accesul catre locuinte facandu-se pe drumul de servitute dintre acestea. Adresele noastre sunt cu demunirea celor doua drumuri publice (ex: cele apropiate de D1 nr. 10 A, 10 B, 10 C etc, respectiv cele apropiate de D2 nr. 20 A, 20 B, 20 C.) Cum este posibil ca cei care isi cumpara loturi de teren si primesc numar postal sau confirmare adresa pe strada D1 au un regim maxim de inaltime pt constructii de P+1E+pod conform certificatului de urbanism, iar loturile cu nr. postal pe D2 pe certificat de urbanism regimul maxim este de P+4E etaje? Zona dintre cele 2 drumuri publice nefiind marcata cu nici un regim de inaltime in PUG. Se poate face ceva in acest fel sau sunt solutii de reglementare? Ma gandesc ca la un moment dat pe loturile de la mijlocul drumului de servitute sa intalnim construite legal atat locuite P+1E+pod cat si P+4E si nu cred ca ar fi placut. Va multumesc si astept cu mare interes raspunsurile dvs. Zi buna!
Cel mai recent răspuns: viorel.ionut86 , utilizator 10:06, 21 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti perfecta dreptate... in Romania multe imposibile sunt posibile... a doua intrebare era ... Se poate face ceva legal in acest fel sau sunt solutii juridice de reglementare? Mai devreme sau mai tarziu inevitabilul se va intampla in cazul nostru si cred ca nimanui nu i-ar conveni sa fie vecin de hotar cu "un bloc".
Va multumesc totusi pt promptitudine!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa construiesc pe acest teren ? scarabeul1984 scarabeul1984 Buna ziua, Nu am avut inca timp sa ajung la primarie sa incep demersul pentru actele de impartire a terenului. O sa intru in posesia unui teren intravilan de ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind reglementarile in constructii buna seara!! ... IoanaAdochiei IoanaAdochiei Intrebare privind reglementarile in constructii Buna seara!! Va rog frumos sa mă ajutați să mă lămuresc în următoarea speță: Daca PUZ-ul initial ... (vezi toată discuția)
Legalitate autorizație de construcție – l4a similar l2 minerul_vesel minerul_vesel Adiacent blocului în care locuiesc a fost retrocedat un teren viran. Noii proprietarii au primit o autorizație de construcție de la primăria de ... (vezi toată discuția)