avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt in divort cu sotul din noiembrie 2019. Nu s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt in divort cu sotul din noiembrie 2019. Nu s-a terminat inca ...

Sunt in divort cu sotul din noiembrie 2019. Nu s-a terminat inca din cauza ca el, ca reclamant nu s-a prezentat decat la primul termen. Avem o fata impreuna care locuieste cu mine(in chirie). A venit de ziua fetei, chipurile, insa au trecut 2 saptamani si nu mai pleaca. Daca sun la 112 am sanse sa-l scoata politia afara? I-am spus sa plece, insa nu vrea.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:03, 21 Octombrie 2020
Dacă nu se prezenta la divorț ca reclamant se respingea acțiunea lui ca nesustinuta și se judecă eventual cererea dvs reconvenționala.Dar acestea sunt subtilități,daca va agresează fizic,psihic solicitați ordin de protecție și evacuare.Daca este imobilul comun cumparat de dvs împreună cu soțul în timpul căsătoriei nu aveti cum sa il evacuați.Daca imobilul este bunul dvs propriu sau al altor rude ,părinți aceștia pot sa ceara evacuarea.
Fiind căsătoriți aveti dreptul de a locui impreuna.
Sa stiti ca, legea încurajează împăcarea soților.
Dupa divort veti rezolva cu despărțirea.
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
ati plecat din locuinta comuna si v-ati mutat cu chirie ? Sau stateati impreuna acolo, el a plecat si a venit inapoi ?
Vb cu proprietarul sa vina sa ii zica sa plece,
Daca nu vrea, vb cu proprietarul ca va mutati in 30 de zile sau cum aveti in contract ca trebuie sa anuntati ca va muttai si gasiti alta chirie unde nu il mai lasati sa intre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort MirelaLupsa MirelaLupsa Buna ziua, Desi suntem casatoriti de doar 1 an(maine aniversarea),nu ne nai intelegem. Motivele sunt mai multe. Locuim cu socrii si mama socrului intr-un ... (vezi toată discuția)
Doresc să divorțez, însă soțul nu vrea să audă de asta și refuză să plece din apartament. cum pot rezolva situația? serenx serenx Buna ziua, Vreau sa divortez de sot insa el nu vrea sa auda de asta, ba chiar a zis ca daca e sa divortam imi va plati chirie la o camera si stam tot ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma întorc in străinătate ? Nico_ Nico_ Buna , eu de puțin timp m-am întors din străinătate inpreuna cu familia mea (soțul si fatita noastră de 11 ani ) cei drept am avut câteva probleme in ... (vezi toată discuția)