avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am avut o poprire pe cont in urma neplatii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am avut o poprire pe cont in urma neplatii unor rate ...

Buna ziua.
Am avut o poprire pe cont in urma neplatii unor rate de la un imprumut bancar facut cu multi ani in urma .
Zilele trecute acea banca ( alta decat cea la care am facut imprumutul ), a inchis contul deoarece nu il foloseam .
Momentan am cont la alta banca si nu am poprire pe el .
Ce sanse am ca biroul de executori judecatoresc sa imi puna poprire si pe acesta ,
in cazul in care merg la ei si fac un contract sa achit suma totala in rate , lunar ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai probabil il vor descoperi si pe acela, mai devreme sau mai tarziu.
In cazul in care veti avea o intelegere scrisa cu executorul, aprobata si de creditor, probabil ca nu va va mai bloca contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita addy72 addy72 Buna ziua Am primit instiitarea popriri pe salariu si a conturilor bancare pe care le detin Am doua carduri de credit de consum si prin blocarea ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)