avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua
Am primit instiitarea popriri pe salariu si a conturilor bancare pe care le detin
Am doua carduri de credit de consum si prin blocarea conturilor ma aflu in imposibilitatea platii ratelor curente lunare.
Am contactat Biroul Executorului Judecatoresc si am primit raspuns negativ la solicitarea mea de a debloca conturile.
Cum sa procedez in aceasta situatie?
Va rog sa-mi dati un raspuns deoarece am depasit data scadenta de plata a ratelor.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: addy72 , utilizator 21:15, 6 Iulie 2018
O sa va ia banii din cont inclusiv banii executorului.
Adică încă cel puțin 1000 lei sau 2000 lei peste ce datorat.
Executorul judecatoresc mi-a blocat toate conturile pentru un imprumut nerambursat din 2008 si a pus poprire pe salariu la firma unde lucrez. In urma cu un an am facut doua carduri de credit la o banca si am achizitionat produse la care am de platit rate.Executorul mi-a blocat si aceste conturi iar banca nu-mi poate incasa ratele pana nu se deblocheaza conturile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz executor pentru deblocare conturi addy72 addy72 Executorul judecatoresc mi-a blocat toate conturile pentru un imprumut nerambursat din 2008 si a pus poprire pe salariu la firma unde lucrez. In urma cu un an ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Negocieri cu banca oltul oltul daca sunt executat silit si contul este blocat nu pot sa negociez cu banca sa deblocheze contul...? in nici un caz? numai dupa achitarea integrala? (nu s ... (vezi toată discuția)