avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită refuz executor pentru deblocare conturi
Discuție deschisă în Executare silită

refuz executor pentru deblocare conturi

Executorul judecatoresc mi-a blocat toate conturile pentru un imprumut nerambursat din 2008 si a pus poprire pe salariu la firma unde lucrez. In urma cu un an am facut doua carduri de credit la o banca si am achizitionat produse la care am de platit rate.Executorul mi-a blocat si aceste conturi iar banca nu-mi poate incasa ratele pana nu se deblocheaza conturile respective.La solicitarile mele repetate am primit raspuns negativ si de la executor si mai ales de la firma creditoare fosta TOP FACTORING care se opune categoric.
Am contactat banca la care am de platit ratele si mi-a raspuns ca am rate scadente si ca in 30 de zile ma va raporta la Biroul de Credite ca rau platnic.Mentionez ca pana la data blocarii conturilor am fost la zi cu plata cardurilor
Nu inteleg inversunarea celor de la TOP FACTORIG , atata timp cat isi incaseaza banii din poprire de ce nu ma lasa sa-mi achit si alte datorii
Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 08:43, 13 Iulie 2018
Buna ziua,

Parerea mea este ca ar trebui sa obtineti urgent o confirmare de infiintare a popririi asupra drepturilor dvs. salariale din partea angajatorului care sa fie trimis executorului judecatoresc.

Cu acesta confirmare mergeti la executor si solicitati in scris deblocarea conturilor bancare intrucat s-a infiintat poprirea pe drepturile dvs. salariale iar dubla poprire este o masura abuziva.

Numai bine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita addy72 addy72 Buna ziua Am primit instiitarea popriri pe salariu si a conturilor bancare pe care le detin Am doua carduri de credit de consum si prin blocarea ... (vezi toată discuția)
Dubla poprire, solutii pentru deblocarea contului cornel selaru cornel selaru In urma neplatii unui credit am fost executat cu poprirea a o treime din salariu. DE ACORD! Problema este alta ..Unitatea la care sunt angajat a facut ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri bliss21 bliss21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)