avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Un ONG care publică o carte trebuie să se ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Un ONG care publică o carte trebuie să se înregistreze pt TVA?

Un ONG care publică o carte trebuie să se înregistreze ca plătitor de TVA?

Cartea urmează să fie vândută pe site-ul ONG-ului.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
Panciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Palaghia , Contabil 09:23, 10 Noiembrie 2020
Daca publicarea, respectiv vanzarea ulterioara reprezinta activitate economica (si din cate imi dau seama reprezinta), operatiuneile economice intra sub sfera TVA. Totusi, pana la atingerea plafonului de 300000 lei puteti aplica regimul special de scutire pentru microintreprinderi, cu alte cuvinte pana la acest plafon nu datorati TVA pentru activitatea economica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare produse ong in magazine Liciu Liciu Buna ziua, Am infiintat un ONG care va edita carti, va promova obiecte decorative si jucarii facute de copii defavorizati. O parte din produse vor fi ... (vezi toată discuția)
Tranzactii imobiliare VodaAna VodaAna Am cumparat un teren forestier ( teren cu arbori) in anul 2008 cu o vaoare mare si am vindut acetst tere forestier (teren cu arbori) in starea in care l-am ... (vezi toată discuția)
Plafon tva camelia adina camelia adina o persoana fizica inregistrata la intreprindere individuala din 2010, neplatitoare de tva ( nu a ajuns la c.a. de 35000 euro) nici in 2010 , nici in 2011 , se ... (vezi toată discuția)