avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O persoana care detine certificat de mostenitor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O persoana care detine certificat de mostenitor succesiv si prin ...

O persoana care detine certificat de mostenitor succesiv si prin acesta are stabilita cota parte in societate, dar care nu figureaza la Registrul Comertului in certificatul constatator, are calitatea de a angaja aparator ales intr-o cauza in numele societatii?

Alte discuții în legătură

Lichidare srl av_gabitza av_gabitza Buna ziua, am o situatie cel putin ciudata la prima vedere. asociat unic din srl decedeaza. 3 succesori accepta mostenirea pur si simplu, astfel ca in ... (vezi toată discuția)
Administrator statutar midadu midadu Astazi m-am uitat pe un site al unui tribunal si am vazut ca aparea numele meu intr-o sedinta ce urmeaza sa aiba loc privind procedura insolventei unei ... (vezi toată discuția)
Srl mostenire FLORINAANTOANETA FLORINAANTOANETA Buna ziua , Am mostenit de la tatal meu impreuna cu mama si fratele 50% din actiunile unui SRL . Din cate stiu trebuie sa merg la Oficiul National al ... (vezi toată discuția)