avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot proceda la neplata unei sume de bani Datorie ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot proceda la neplata unei sume de bani Datorie de plata ...

Cum pot proceda la neplata unei sume de bani Datorie de plata la un abonament de telefon din 2011 ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:13, 26 Octombrie 2020
nu inteleg ce vreti sa intrebati, cum adica cum procedati la neplata unei sume de bani ?
dati detalii despre situatie daca vreti sa primiti raspunsuri.
Am primit un plic de laSC CREDIT EXPRESS SERVICES SRL. o înștiințare premergătoare procedurii de obligare la plata datoriei prin care trebuie să plătesc suma de 3500 lei , "datorie de la neplata unui abonament de telefon din 2011"(în urma convorbirii telefonice), timp in care nu am primit nici o înștiințare de plată.
Este normal sa plătesc aceasta sumă ?
Va mulțumesc anticipat !!!

Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu ii luati in seama, abia daca va dau in judecata, depuneti intampinare si cereti respingerea cererii pe motiv ca s-a implinit termenul de prescriptie.

gi-jane2 a scris:

nu ii luati in seama, abia daca va dau in judecata, depuneti intampinare si cereti respingerea cererii pe motiv ca s-a implinit termenul de prescriptie.

Va mulțumesc mult !!!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu,angajandu-va avocat atunci cand(daca) o sa fiti chemat în judecată..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mulțumesc frumos! exista cumva redeschidere sau ceva de genul acesta la prescripție? Roxana 7 Roxana 7 Sau orpire prescripție și reluare datorie? Ieri după-masă am fost sunata din nou de cei de la Credit Express și mi-au ceva de genul asta.Multumesc din ... (vezi toată discuția)
Cum se prescrie o datorie? Roxana 7 Roxana 7 Bună seara! Am avut un abonament la Cosmote in anul 2011, înainte cu doua luni de exprimare am depus cerere de reziliere dar mi sa spus că nu îmi va fi ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!? ccf_cristi ccf_cristi Buna seara! Numele meu este Cristi si problema mea sta in felul urmator: Buna seara! Problema mea sta in felul urmator: Tatal meu a incheiat un abonament ... (vezi toată discuția)