avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pot emite o factura dapa 2 ani de la semnarea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pot emite o factura dapa 2 ani de la semnarea contractului?

Salutare tuturor, am si eu o mica nelamurire...Am incheiat un contract de servicii cu un client(prieten) acum vreo 2 ani si nu i-am taiat facura si nici nu am incasat bani de la el....ma rog... dupa unele intamplari si discutii si inca servicii gratuite m-am hotarat sa-i tai o factura pentru serviciu de acum 2 ani pentru care a semnat contractul dar nu stiu daca imi va semna factura pe care vreu sa o emit. Exista vreo modalitate de a scoate banii de la el?
Va multumesc mult si sper sa ma puteti ajuta
Sarbatori fericite !
Cel mai recent răspuns: dan s , utilizator 19:51, 23 Decembrie 2009
Potrivit codului fiscal factura se emite pana in data de 15 a lunii urmatoare celei in care a fost executata prestatia, respectiv livrarea de marfuri si servicii, si nu conteaza data cand a fost incheiat contractul.
Este important de stiut daca contractul este unul cadru sau cuprinde o creanta certa, lichida si exigibila. In acest din urma caz este suficient pentru a urmari recuperarea respectivei creante.
daca nu aveti experienta, va recomand sa apelati la o firma specializata in recuperarea de creante, debite, datorii, bani.
M-am uitat pe situl firmei de recuperare creante WINDAS Consulting, si anume www.windas.eu , unde am vazut spete interesante si intrebari frecvente cu raspunsuri folositoare pe intelesul tuturor.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2009
dan s, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare comerciala flaviana flaviana Am un contract cadru de vanzare-cumparare comerciala, in obiectul caruia stipulez ca voi vinde marfuri in cantitatile, sortimentele, pretul precizat in ... (vezi toată discuția)
Intocmire aviz de insotire a marfii ioanaep ioanaep Buna ziua, In cat timp trebuie intocmita factura de la livrarea marfurilor pe baza de aviz? Exista un termen limita? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cum recuperez creante de la debitori rau-platnici? dan s dan s Are cineva idee ce sa fac sa imi recuperez creantele de la debitorii rau platnici ? (vezi toată discuția)