avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu reziliere contract Aquatim Buna ziua. Am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu reziliere contract Aquatim Buna ziua. Am vandut o casa in iulie 2019 pentru care am intreprins ...

Buna ziua. Am vandut o casa in iulie 2019 pentru care am intreprins demersurile necesare pentru a nu mai figura in evidentele primariei pe numele nostru desi notarul ne- a asigurat ca aceasta se va face automat . Din pacate cu utilitatile nu am procedat la fel ,noul proprietar promitand ca le va trece pe numele sau . Se pare ca nu a facut - o si nici nu a platit consumul apei . Desi de la data la care am vandut casa apa era achitata in avans , avans ce l - a scutit de plata apei pana in octombrie 2019, s- au adunat facturi neplatite , astfel incat in octombrie 2020 am fost noi, vechii proprietari somati sa platim ca sa putem rezilia contractul, in caz contrar vom fi actionati in judecata pentru neplata. Am trimis copia contractului de vanzare, dar nu s- a rezolvat nimic. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare pentru a putea rezilia contractul ?Ar trebui sa trimit un mail cu copia contractului ? In momentul acesta am doar un raspuns verbal . Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Restantieri pana7 pana7 buna dimineata ,locuiesc la bloc ,si avem un restantier ca suma de 2000 roni neachitata timp de mai multe luni,inseamna mult pentru scara noastra care are 20 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu transferul de contracte utilitati si servicii la vanzarea unei garsoniere aliki aliki Buna ziua, Am o mare rugaminte sa ma consiliati in intelegerea si rezolvarea unei probleme. Am vandut garsoniera in care locuiam de circa 6 luni. Noii ... (vezi toată discuția)
Salutare, locuiesc de aproape un an într-un complex rezidential ... Rodichisan Rodichisan Salutare, locuiesc de aproape un an într-un complex rezidential cu blocuri și case, iar dezvoltatorul ne cere tuturor bani pentru îngrijirea complexului și ... (vezi toată discuția)