avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara!Eu cu x vrem sa achizitionam un imobil o sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara!Eu cu x vrem sa achizitionam un imobil o sa fim coproprietari. ...

Buna seara!Eu cu x vrem sa achizitionam un imobil o sa fim coproprietari.
Va rog sa.mi spuneti e necesar sa trecem si cota parte care ii revine fiecaruia in contractul de vanzare cumparare?cum trebuie sa scrie mai exact?va multumesc
Cel mai recent răspuns: page_rrr , utilizator 18:34, 27 Noiembrie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este bine ca in actul de vanzare-cumparare sa figureze si cota parte care ii revine fiecarui cumparator .... De exemplu, X - 50% , y - 50%.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa.mi spuneti e necesar sa trecem si cota parte

daca contribuiti egal, fiecare va avea 1/2 din bun, daca nu, fiecare va fi trecut cu cota pe care o cumpara.,
Multumesc pentru raspunsuri.Da vom contribui egal,dar nu stiam daca este necesar sa specificam si in contract cota parte care ii revine fiecaruia.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai, sigur, pt ca cotele nu se subinteleg. Oricum, se pricepe notarul, ca el redacteaza contractul.
Multumesc pt raspunsuri
S.a specificat in contract exact cota parte care ii revine fiecaruia

Alte discuții în legătură

Coproprietate, partaj michelle2011 michelle2011 Buna ziua! Am urmatoarea problema: eu si fostul meu iubit am cumparat un apartament. Eu aveam in contul personal 83% din valoarea apartamentului. El a facut un ... (vezi toată discuția)
Cote partaj proportionale cu veniturile sau cu contributia dovedita la bunul respectiv petreanaca petreanaca intrebarea se refera strict la bunurile mobile (mobila, autoturisme, conturi bancare...) in situatia in care veniturile celor doi soti au fost sensibil ... (vezi toată discuția)
Coproprietate pe cote parti anddyyy anddyyy Buna ziua, numele meu este Mihai Andrei, am o mica nelamurire in legatura cu actul de proprietate. Eu si prietena mea vrem sa cumparam o casa, insa nu suntem ... (vezi toată discuția)