Dvs nu solicitați nimic,mergeți la un av pt a va reprezenta in instanta,astfel de procese nu merg cu modele copiate pe net si întrebări pe forumuri.In primul rand discutați cu un av ,prezentati actele,povestiți situația de fapt iar av va va spune solutia,costuri,estima durata,sanse etc.In principiu va judecati cu moștenitorii defunctilor a cărei succesiune doriti sa o dezbateti.Ce va doriti dvs nu e atat de simplu depinde de situația de fapt și de cum puteti sa dovediți anumite aspecte..
Multumesc pentru raspuns. Stiu ca sansele mele sunt mici, nu ma intereseaza toate terenurile ci unul singur, pe suprafata caruia s-a contruit o cabana de catre persoana care a cumparat cu chitanta de mana terenul si dupa 14 ani de posesie vrea sa il vanda. Daca cumpar acel teren pe care cere 2500 euro si ma judec cu mostenitorii trebuie sa ii despagubesc si pe ei, pentru ca, cu toate ca l-au abandonat ba chiar unul dintre ei este vanzatorul cu chitanta de mana isi vor drepturile asupra terenului.
terenul era al bunicului, mostenitorii lu trebuie sa dezbata succesiunea, nu puteti sa cereti terenul fara sa ii implicati pe ceilalti, sansele sunt mici sa obtineti ceva, cheltuiala prea mare si terenul nevaloros.
mergeti la notar cu totii ( inteleg ca dvs si mama ilmosteniti pe unul din fiii bunicului )dati-le lor partea si bani celui care a cumparat cu chitanta si luati terneul, practic, platiti mai mult decat face, dar daca e important pt dvs, faceti asa, ca e mai ieftin decat in instanta.
Multumesc pentru raspuns. Cu cel care l-a cumparat nu am probleme, cu neamurile am probleme. Speram sa existe o portita. Daca cel care la cumparat cu chitanta de mana mai stapaneste 6 ani fiind trecut in registrul agricol de 14 ani poate sa se foloseasca de uzucapiune?
Multumesc pentru raspuns. Cu cel care l-a cumparat nu am probleme, cu neamurile am probleme. Speram sa existe o portita. Daca cel care la cumparat cu chitanta de mana mai stapaneste 6 ani fiind trecut in registrul agricol de 14 ani poate sa se foloseasca de uzucapiune?
Vanzare teren
manyack
unchiu meu ii revine 2 ha din titlu de proprietate a tatalui sau ( mostenire bunicu), printr o conjunctura acesta a incehiat in anul 2000 il vinde prin \" ... (vezi toată discuția)