avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrare C.I.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrare C.I.

Este posibil ca unei persoane fizice cu capacitatea de munca partiala sa ii fie innoit buletinul de identitate printr-o procedura de urgenta/speciala ?
Este posibil ca o astfel de persoana sa aiba un tutore chiar daca a depasit varsta de 18 ani ?
Ar fi posibil ca un tutore sa desfasoare aceasta procedura de urgenta de innoire a buletinului de identitate cu ajutorul unei fotografii tip buletin facuta in alt loc decat in sectia de politie ?
1. nu
2. nu, dar poate avea un asistent personal platit de stat
3.nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin dupa varsta de 18 ani O_alexandru O_alexandru Buna ziua, din cauza unor probleme legate de faptul ca parintii mei au divortat si a unor probleme legate de domiciliul parintilor, nu am avut posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul? sirena1 sirena1 Daca am buletin de Neamt ca flotantul pe adresa din Satu Mare e expirat trebuie sa merg in Neamt pentru cazier sau exista posibilitatea sa il pot elibera de ... (vezi toată discuția)