avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara am si eu o Intrebare Are voie politia sa te ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara am si eu o Intrebare Are voie politia sa te opreasca ...

Buna seara am si eu o Intrebare Are voie politia sa te opreasca noapte spre dimineata la 2 h pt depasire de viteza ,de fapt eram parcat intru un grill ca sa mi i au mincare si cind am plecat din parcare m au urmarit si au stat in spatele meu nu erau cu masina de pol era o masina civil si au stat in spatele meu pina m au facut sa accelerez si veneau din sens opus Intrebare este daca are voie sa opreasca la ce ora politia daca este légal sa te urm sa stea in spatele tau si sa te forteze sa accelerezi
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2020
Pandora12, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:34, 26 Octombrie 2020
Cum?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
au stat in spatele meu pina m au facut sa accelerez si veneau din sens opus

si pana la urma unde erau ?

Are voie politia sa te opreasca noapte spre dimineata la 2 h pt depasire de viteza

Nu, numai intre 8 si 16, te pot opri, noaptea, nu.
Oare au pus aia ceva in mancare, de intrebati asa ceva ?

Poliţiştii rutieri pot opri maşinile în trafic în aproape orice moment.
www.avocatnet.ro/articol_435...

Pandora12 a scris:

Intrebare este daca are voie sa opreasca la ce ora politia daca este légal sa te urm sa stea in spatele tau si sa te forteze sa accelerezi

Ilegal este doar sa te forteze sa accelerezi. Cum v-au fortat? V-au impins cu masina ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am obligatia legala sa anunt accidentul la politie? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am parcat pe partea dreapta regulamentar, m-am asigurat in oglinzi, am deschis usa sa ies afara si un tir mi-a acrosat usa, nu e paguba mare, ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Incident în trafic. am oprit la stop pentru a vira la stânga, ... Alexandra Mocanu Alexandra Mocanu Incident în trafic. Am oprit la stop pentru a vira la stânga, am acordat prioritate autovehiculelor care veneau din stânga, am ieșit pe linia de tramvai, ... (vezi toată discuția)
Examen auto razvandanutz razvandanutz Salut, astazi am avut examen pentru obtinerea permisului de conducere si am cateva nedumeriri. Prima greseala a fost ca nu am semnalizat continuu in timp ce ... (vezi toată discuția)