avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Sotia mea lucreaza la fortuna.acum cateva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Sotia mea lucreaza la fortuna.acum cateva zile , nu ...

Buna ziua!Sotia mea lucreaza la fortuna.acum cateva zile , nu i-a iesit casa bine.lipsa 2700 lei.cei de la fortuna o ameninta cu dosar penal sau sa puna banii.pe camere se vede ca nu a luat nici un leu.si nici nu a gresit sa dea rest mai mult sau sa nu scada vreo plata.ea zice ca s-a mai intamplat si la alte agentii.se poate castiga in instanta, ei ne-avand nici o dovada ca a luat fizic bani?
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2020
dorinpetcu84, utilizator
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 12:27, 26 Octombrie 2020
Pana se ajunge in instanta, se cerceteaza fapta de catre organele de urmarire penala, daca se va depune plangere.
Se aduna probe si in functie de acestea, procurorul va da o solutie, de trimitere sau netrimitere in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac nu exista? danaa1 danaa1 conform art. 341 alin 6 din cod proc.pen.este mentionat: În cauzele în care nu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, judecătorul de cameră ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu ce pedeapsa poate primi o persoana care ma ameninta ... Tulan Tulan As dori sa stiu ce pedeapsa poate primi o persoana care ma ameninta ca imi da foc la casa? (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara MariusDecebal MariusDecebal Judecatorul de camera preliminara in afara atribuţiilor pe care le exercită legat de legalitatea actelor si probelor are si atribuţii legate de verificarea ... (vezi toată discuția)