avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Magistratura August 2006
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Magistratura August 2006

Salut, sunt Dan. Cum stati cu invatatul ptr INM sesiunea 2006?
Cel mai recent răspuns: valy27 , utilizator 16:56, 31 August 2006
cu invatatul pt inm e bn insa tot timpul park se mai gaseste cate ceva!#-o .Pe mn ma enerv testele de rationament din 2005 pe care incer sa le rezolv fara sa mauit la rasp,,poate intel si eu metod lor de abordare!!!:)
dar teste din 2004 unde gasesc?? tot pe siteul inm??
eu am de gand sa ma apuc de invatat pentru la anu:">
da, tot pe site le gasesti!!
cel putin asa styu,dak nu le-or fi scos!dar tu intra si vezi!!bafta si spor la invatat pt ca ai nevoie!!
buna tuturor!! sunt inca studenta, dar intentionez sa incerc la inm peste 2 ani...m-am uitat peste testele de rationament si m-am panicat...intrebarea mea e daca exista vreo carte care sa ma ajute pentru aceste teste...ceva mai multe teste asemanatoare sau ceva de genul acesta...
bafta multa celor care dau acum examenul!!!
hei! s-au afisat listele pentru 31 august. le-ati vazut?s-au facut repartizarile.bafta tuturor!;)

Alte discuții în legătură

Grile inm 2006 addonys2004 addonys2004 cum vi s-au parut grilele de anul acesta?mie unele mi-au parut foarte prost formulate si susceptibile de multe interpretari.... (vezi toată discuția)
Pentru cei care au fost la testarea logica danik danik cat de accesibile sunt testele? sunt cu admis respins sau pe baza de note? se face o medie aritmetica cu nota de la testele grila? la ce interval de timp se ... (vezi toată discuția)
Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)