avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calculare termen 10 zile,procedură stergere mentiuni ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Calculare termen 10 zile,procedură stergere mentiuni in baza ...

Buna ziua
Revin si eu cu câteva întrebări, in urma respingerii cererii de reabilitare de drept de către directia cazier judiciar am atacat soluția in instanță unde a fost constatată reabilitarea de drept ca fiind infaptuita, s a dispus "
Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni pe hotărârile anterior menționate la rămânerea definitivă a prezentei!cu drept de contestatie in 10 zile!
Eu am primit astăzi 26.10 comunicarea,bănuiesc că si secția cariere a cărui decize a fost contestata cat si pt procuror s a comunicat tot astăzi
Întrebările mele sunt:
1- Cand se calculează ca fiind îndeplinit termenul de 10 zile la care rămâne definitivă?sam citit ca ziua comunicării si a rămânerii nu se calculează...
2-Odata rămasă definitivă, va trebui sa merg la arhivă sa fac o cerere pentru eliberarea unei copii cu mențiunea "rămasă definitivă prin neatacare"?? Sau se face ștergerea mențiunilor automat după cele 10 zile?
Cei de la cazier mi au spus ca trebuie sa merg din nou personal si sa fac o nouă cerere la care sa atașez copia rămasă definitivă...
3-ma aflu in situatia in care aproape mi-a expirat scoala de șoferi si nu am putut susține examenul datorita mențiunilor din cazier la codul rutier...desi reabilitarea de drept trebuia sa surdină de anul trecut când s a încheiat termenul de încercare....
Exista vreo modalitate de a grabii cumva procedura pt a a obține ștergerea mențiunilor mai repede?
Va mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2020
Luciann739, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura stergere cazier judiciar dupa reabilitare judecatoreasca admisa ghost44 ghost44 Buna ziua ! Daca m-ati putea ajuta cu o informatie, v-as fi foarte recunoscator ! Am avut de curand cerere in Instanta pentru reabilitare judecatoreasca. ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca către p9litie Luciann739 Luciann739 Buna ziua Va deranjez si eu o.intrebare Am contestat refuzul sectiei cazier judiciar de a contata reabilitarea de drept in instanță, si am castigat, ... (vezi toată discuția)
Stergere mențiuni cazier durata ,provedura Luciann739 Luciann739 Buna ziua Am avut niște condamnari cu suspendare cu un termen de încercare de 7 ani stins în 2019 Pana acum nu s a făcut ștergerea sin oficiu,am depus ... (vezi toată discuția)