avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comunicare hotarare judecatoreasca către p9litie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comunicare hotarare judecatoreasca către p9litie

Buna ziua
Va deranjez si eu o.intrebare
Am contestat refuzul sectiei cazier judiciar de a contata reabilitarea de drept in instanță, si am castigat, comunicarea hotărâri a venit pe 26 cu termen de contestatie pt procuror de 10 zile! Se mentioneaza scoaterea din evidenta a cazierul(reabilitarea) la data ramanerii definitive,adica dupa cele 10 zile care dacă nu ma insel termenul ar fi maine 5.11.2020
Intrebarea mea este,trebuie sa merg la arhiva sa scot o copie cu mentiunea ramasa definitivă pe care sa o duc apoi la sectia cazier pt efectuarea modificarilor
Sau instanță comunica automat hotarerea catre ei cand ramane definitivă?
Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
Luciann739, utilizator

Alte discuții în legătură

Calculare termen 10 zile,procedură stergere mentiuni in baza ... Luciann739 Luciann739 Buna ziua Revin si eu cu câteva întrebări, in urma respingerii cererii de reabilitare de drept de către directia cazier judiciar am atacat soluția in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare nobi nobi Daca mi-au aprobat reabilitarea judecatoreasca , mai trebuie ceva act de la judecatorie ca sa scot cazierul curat de la politie. (vezi toată discuția)
Cerere de reabilitare judecatoreasca admisa - termen obtinere cazier MBH MBH Buna seara. In cat timp de la darea sentintei favorabile in cazul reabilitarii se poate elibera un cazier curat. Va multumesc. (vezi toată discuția)