avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuz intr-un complex rezidential!?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuz intr-un complex rezidential!?

Abuz intr-un complex de locuinte!? [ link extern ]
Sper ca puteti vedea poza. Pe partea cu parcul unde este masina alba, parchez in mare parte a zilei. Este un drum dintr un complex rezidential(public presupun) nu blochez intrarea cu parcul ptr ca nu este acolo si nici drumul ptr ca restul masinilor au loc destul sa treaca. Iar anumitr persoane sunt revoltate ca parchez acolo si ca vor chema politia sa mi ridice masina. Si ca acel drum este al lor face parte din bloc si complex . Au voie sa mi pozeze masina si sa mi ridice stergatoarele? Sa mi o puna pe.grupuri de fb etc.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2020
Roberrrt, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 10:29, 9 Noiembrie 2020
E posibil sa escaladeze confruntarea si sa gasesti masina sifonata in curand.Se pare ca deranjezi acolo unde parchezi pentru ca nu pot trece 2 automobile unul pe langa altul.Nu cu intentie dar poate fi lovita accidental.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)
Drum privat -parcare LoredanaKT LoredanaKT Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie/sfat privind urmatoarea situatie? Complex rezidential cu un drum de servitute , drum privat. Locurile ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fac plangere pentru ca mi-a demontat stergatorul. se poate? AlexandraD26 AlexandraD26 Unde imi parchez masina nu este loc de parcare, insa vecinii mei nu s-au plans de acest lucru sau ca le blochez calea de acces, ba chiar m-au acceptat, fiind ... (vezi toată discuția)