avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa fac plangere pentru ca mi-a demontat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa fac plangere pentru ca mi-a demontat stergatorul. Se poate?

Unde imi parchez masina nu este loc de parcare, insa vecinii mei nu s-au plans de acest lucru sau ca le blochez calea de acces, ba chiar m-au acceptat, fiind vorba de o masina mica. In schimb, un barbat din blocul vecin (tin sa mentionezca el nu are nici o parcare acolo) imi sustine ca parchez langa gradinuta blocului (pe care nu m-am urcat fiind ingradita si care in sine este un petic de iarba doar de admirat, langa care sunt si alte locuri de parcare pe partea opusa). Domnul m-a amenintat, spunandu-mi `cum imi permit sa parchez pe gratis` (desi sunt inca 5 care fac la fel in zona), dupa care m-a amenintat ca o sa-mi gasesc masina in drum, a facut comentarii rasiste spunandu-mi ``roiul care a venit la cluj`` (masina este inmatriculata pe harghita), `nesimtita`` si alte lucruri de agresivitate verbala. Tin sa mentionez ca inafara de el, nu m-a contactat nici un administrator al blocului sa imi faca o asemenea plangere si parchez deja de 6 luni acolo. Dansul a inceput cam de o luna cu aceste lucruri. Problema este ca astazi mi-a demontat stergatorul de pe spate. Se poate face ceva legal? Plangere la politie? Am dovezi video, blocul avand numeroase camere de filmare. Nu mi se pare normal ca cineva sa se atinga de bunul meu.

Alte discuții în legătură

Problema cu parcarea din bucurești Iustin Preoteasa Iustin Preoteasa Bună seara! Vin și eu cu o întrebare. Locuiesc în sectorul 2 din București, sector unde primăria ne-a \"onorat\" cu asfaltarea străzilor, creând din ... (vezi toată discuția)
Injurii calomnioase ContSters273946 ContSters273946 Buna ziua.As dorii sa stiu ce as putea face cu situatia aceasta. Am cumparat acum cateva zile un loc de parcare peste strada de blocul meu si initial acolo ... (vezi toată discuția)
Vechea problema cu locurile de parcare ovello ovello Buna ziua, Pentru inceput vreau sa anunt ca sunt constient ca este posibil sa postez intr-un loc / forum nepotrivit. Totusi, am epuizat absolut toate ... (vezi toată discuția)