Este destul de neplăcut ceea ce vi s-a întâmplat, dar nu cred că pentru aceste fapte se va începe urmărirea penală , ar putea primi, cel mult , o amendă administrativă.
Eu vă sfătuiesc să încercaţi şi calea amiabilă, deoarece , până la urmă, problema locurilor de parcare este una generală, care naşte multe dispute.Fiecare trebuie să-şi parcheze maşina undeva, însă, din păcate, locurile sunt extrem de puţine .De aici apar multe neajunsuri , oamenii se ceartă şi chiar ajung la violenţe.Vina este a celor care administrează . Chiar azi îmi povestea cineva că i-a fost ridicată maşina , şi este a nu ştiu câta oară. Fiindcă , dacă o parchează pe locul nu ştiu cui i-o zgârie sau chiar mai rău decât atât, iar dacă o lasă în loc nepermis, i-o ridică şi îl mai şi amendează .
Încercaţi să nu daţi amploare unor asemenea neînţelegeri, acele vorbe urâte aruncate , din partea vecinului, venind şi din supărarea şi stresul cotidian .
ªi încă ceva, cred că puteţi marca locul acela dacă este concesionat , astfel încât pe viitor oamenii să ştie că este rezervat şi să nu mai parcheze acolo.