avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare regulamentara sau nu?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare regulamentara sau nu?

Salut! Vin si eu cu masina de 4-5 ori pe an la cluj (sunt student) si uneori nu gasesc loc de parcare la strada decat intre blocuri in dreptul la niste garaje dintre care si unul al nostru (ap este luat in chirie-->garajul e plin).
Un vecin nu are ce face decat sa ma ameninte ca suna la politie cand vede ca parchez masina acolo...Practic nu incurc cu nimic, o parchez aproape lipita de perete si ramane spatiu suficient cat sa poata intra toata lumea in garaj. Am incercat sa ii spun ca o las pt juma' de ora, maxim o ora pana se elibereaza loc de parcare la strada...dar el insista ca cheama politia...Daca o las acolo poate venii politia si sa imi dea amenda? sau chiar sa o ridice? Ca ma enerveaza la culme barbosul si as vrea "sa-i dau peste bot lasand masina acolo :P"

Alte discuții în legătură

Parcare strada privata gabirosetzi gabirosetzi Buna ziua! As dori sa aflu daca este legal ce fac vecinii mei. Locuiesc pe o strada privata cu 2 benzi ( 1+1 ). Parcarea blocului meu este in fata, pe locul ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei Bogali Bogali Buna ziua. Sunt din Constanța și am cumparat o casa de curând cu deschidere teren de 6,7m și am probleme cu vecinii de la blocurile de vizavi care ... (vezi toată discuția)
Blocare acces garaj bolboaka bolboaka Buna ziua . Acum cateva ore am parcat masina in fata blocului prietenei mele . Paralel unde am parcat eu masina se afla un garaj insa distanta dintre masina ... (vezi toată discuția)