avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Blocare acces garaj
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Blocare acces garaj

Buna ziua . Acum cateva ore am parcat masina in fata blocului prietenei mele . Paralel unde am parcat eu masina se afla un garaj insa distanta dintre masina mea si garaj este suficienta ca utilizatorul garajului sa parcheze , distanta fiind de 5 m. Intre locul unde am parcat eu masina si garaj trece o strada publica si un trotuar. Masina mea nu se afla deloc pe strada aceea decat un colt al masini iese vreo 20 cm pe trotuar dar prorietarul garajului a chemat politia ca am blocat accesul in garaj si mi-am luat amenda pentru ca omu acela nu a putut parca masina . Este legal sa imi iau amenda in aceasta situatie . Tin sa mentionez faptul ca utilizatorul putea folosi garajul fara probleme ( utilizatorul garajului nici macar nu locuieste in acel loc ) Exista o distanta data prin lege care prevede distanta pe care sa o aibe utilizatorul unui garaj ??? va multumesc
Cel mai recent răspuns: mdDentist , utilizator 10:48, 23 Noiembrie 2016
te duci in instanta si contesti, fie PV al amenzii, daca are erori, fie dovedesti ca era loc sa se ajunga in garaj.

nu prea inteleg la ce te referi cu garaj-ul. garajele, cocioabele acelea din tabla parcate prin spatele blocurilor sunt de multa vreme ilegale. asa ceva n-ai voie in spatiul public. daca te referi la loc de parcare platit, sau acces in curtea privata, aia e altceva.

ideea e ca atunci cand parchezi sa te asiguri ca nu creezi altcuiva o neplacere. e neplacut sa vrei sa iesi/intri in curtea privata si sa n-ai cum..crede-ma..e neplacut sa platesti un loc de parcare si sa gasesti pe altu' parcat in el..e neplacut sa n-ai unde parca, situatie in care folosesti transportul in comun.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2016
mdDentist, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Parcare legala criss_p criss_p Buna seara, locuiesc pe o Străduța îngusta, unde nu au loc doua mașini una pe lângă cealaltă decât dacă se urca pe așa-zisul trotuar și fără ... (vezi toată discuția)
Parcare privată. se poate parca în fața ei dacă nu se îngrădește accesul beneficiarilor? DaniCroitor DaniCroitor Salutare, Locuiesc într-un bloc nou, iar propietarul blocului a construit, pe terenul propriu vreo 8 locuri de parcare unul lângă celălalt, cât i-a ... (vezi toată discuția)