avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Achizitii intracomunitare

Buna! Am depasit plafonul pentru achizitii intracomunitare cam din luna mai si nu am realizat acest lucru. Trebuie sa depun declaratia pentru a obtine codul TVA pt achizitii intracomunitare. Ce penalitati pot exista pentru faptul ca nu am depus la timp declaratia? Am platit tva-ul in tarile de unde am cumparat. Am depasit cu peste 5000 euro plafonul
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2020
Floielenaboutique, utilizator

Alte discuții în legătură

Srl infiintat s-a inregistrat in registrul intracomunitar si a primit un nou cui. mpus mpus Buna ziua. In luna august a fost infiintat un SRL. Nu a desfasurat activitate. A depus doar capitalul social. In luna octombrie a cerut inregistrarea ca ... (vezi toată discuția)
Tva si taxe elvetia sevenx sevenx Buna ziua, Va cer ajutorul in urmatoarea problema. SRL neplatitor de TVA, neinscris in reg operatorilor intracomunitari (se incadreaza in plafon) doreste ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon antispam antispam Buna ziua tuturor. Din cate am inteles, in cazul unui PFA care presteaza servicii intracomunitare, in momentul in care se depaseste plafonul de incasari de ... (vezi toată discuția)