avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În urma unei hotărâri judecătorești definitive ...
Discuție deschisă în Executare silită

În urma unei hotărâri judecătorești definitive celor cu ...

În urma unei hotărâri judecătorești definitive celor cu care m am judecat pt un impozit nelegal le a fost anulată somatia si titlul executoriu respectiv si le a respins capătul de cerere avand ca obiect întoarcerea executării silite ca neintemeiat. Acum iar primesc iarăși instiintari de plata cu aceeași sumă si mi au transmis ca ma vor executa silit din nou. Este posibil La un an de zile de cand e definitivă?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:06, 27 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Depinde ce anume ati contestat in respectiva contestatie la executare. In principiu, daca nu s-a anulat de catre instanta executarea silita insasi, actele de executare anulate pot fi refacute si continuata executarea. Similar, daca a fost anulata executarea insasi insa nu exista un impediment pentru o noua executare cum ar fi dreptul la executare silita sa fie prescris sau creanta insasi sa fie prescrisa, etc., creditorul poate reincepe o noua executare pentru aceeasi creanta.
Trebuie sa contestati si aceste noi acte de executare daca aveti motive de nelegalitate ori netemeinicie a lor. Luati legatura cu un avocat care sa studieze atat noile acte cat si hotararea despre care mentionati pentru a va putea spune ce demersuri aveti la indemana raportat la situatia dvs. concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Raspuns termen judecata Popacristian09@yahoo.ro Popacristian09@yahoo.ro Ce inseamna in termenii noștri?? Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: 09.10.2018 Admite in parte exceptia netimbrarii contestatiei la executare. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma unui proces de contestare a executarii silite ... mihai_olexiuc mihai_olexiuc buna ziua in urma unui proces de contestare a executarii silite am primit urmatoarea sentinta definitiva: - Respinge excepţia tardivităţii ... (vezi toată discuția)