avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, M-am intors la munca din concediu createre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, M-am intors la munca din concediu createre copil in ...

Buna ziua,

M-am intors la munca din concediu createre copil in ianuarie pe un alt post si de cateva lui mi se spune ca daca nu-mi fac treaba fara greseli vor fi nevoiti Sa ma dea afara pe motive de indisciplina.Termenul este 1 Ian 2021. Am ramas insarcinata si urmeaza Sa ii anunt de acest lucru. Ma pot da afara daca sunt insarcinata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 27 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concedierea salariatilor nu poate fi dispusa pe durata in care femeia salariata este gravida, in masura in care angajatorul a luat cunostinta de acest fapt anterior emiterii deciziei de concediere, exceptie facand cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am angajat însărcinata mă pot da afara? Cristina Antonia Cristina Antonia Buna ziua! M-am angajat de o luna la o firma și de o săptămână am aflat că sunt gravida,i-am înștiințat și au spus că de pe 15 ianuarie mă vor da ... (vezi toată discuția)
Sunt însărcinată și vor să mă concedieze. au dreptul acesta, ținând cont că mai este o lună și intru în prenatal? Bia23 Bia23 Sunt insarcinata în 6 luni lucrez intr-o întreprindere în care ei mi-au spus că ma da afara din cauza ca nu imi pot atinge cota de 75% adica norma la ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si lucrez de 3 saptamani la un nou loc de munca Raulica Raulica Sunt insarcinata in 8 saptamani si lucrez la Un nou loc de munca de 3 saptamani.pana acum am lucrat la o alta firma din 1999.pot sa ma dea afara de la noul loc ... (vezi toată discuția)